Vol 26, No 3 (2024)

Table of Contents

Original articles

Mayonesas con contenido proteico mejorado y conservantes alimentarios naturales
Tiago Colombo Soares, Rosangela Pavan Torres, Jorge Mancini-Filho, Suzana Lannes
125-137
DOI: https://doi.org/10.18271/ria.2024.593
Removal of metallic contents from the waters of the tailings deposit of the Mahr Tunel Concentrator Plant - Yauli, Junín, Peru
Ricardo Castillo Ungaro, Victor Pulido Capurro
138-146
DOI: https://doi.org/10.18271/ria.2024.616
Influence of limestone amendments on yield and frying quality of potatoes cv. Bicentenaria
Diana Sifuentes Zorrila, Edison Palomares Anselmo, Luis Primitivo Vargas Luna, Sergio Contreras-Liza, Edwin Macavilca Ticlayauri, Jorge Jhoncon Kooyip
147-153
DOI: https://doi.org/10.18271/ria.2024.583
Impacto del cambio climático en la producción y rendimiento de quinua (Chenopodium quinoa WILLd) en la Provincia de Azángaro Región del Altiplano-Puno, Perú
Eusebio Benique Olivera, Alfonzo Ojeda Tito
154-160
DOI: https://doi.org/10.18271/ria.2024.618
View All Issues